Voorkom depressie, somberheid.

En doorzie waardoor jij uit balans raakt. Lees verder wanneer jij het gevoel hebt dat je 'vast' zit.

Voorkom depressie, somberheid.

VOORKOM SOMBERHEID OF DEPRESSIE Als jij je somber voelt, eenzaam, angstig, verdrietig, ‘anders’ en je voelt je niet thuis in deze wereld, dan is het tijd om in te grijpen. Vooral om erger te voorkomen, zoals een depressie, burn-out of fysieke klachten. En soms lukt het in je eentje even niet.

MAAK JEZELF WEERBAAR Wat iedere volwassene, iedere jongere zou moeten leren is hoe je leert om te gaan met bijvoorbeeld hooggevoeligheid, met angsten, stress, een laag zelfbeeld, het gevoel niet gehoord of gezien te worden. Herkennen wat jouw energie is en wat van de ander is. Leren om jezelf staande te houden, wat er ook gebeurt. Opnieuw leren luisteren naar de signalen van je lichaam. En bovenal jezelf accepteren als de briljante, unieke ´rode eend´ die jij bent, ja je bent anders. Dat maakt jou uniek. Ik ging je voor, ik mag nu anderen leren.

Lees de ervaringen van anderen hier https://marariewald.nl/coaching/healend-coachen/referenties-en-ervaringen-healend-coachen/

Wil jij een flinke stap voorwaarts zetten in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, je communicatie? Jezelf, je zelfgenezend vermogen weer her-ontdekken inclusief onvermoede talenten? En sta je open voor een ‘andere’ manier die meer is dan Coaching maar ook meer dan Healing?

CONTACT Neem vrijblijvend en kosteloos contact met me op. Voel of ik de persoon ben die jou verder mag helpen.

Geplaatst op donderdag 12 augustus 2021.

Over Mara Riewald Healing en Communicatie

Dit bericht is geschreven door Mara Riewald Healing en Communicatie. Het bedrijf valt onder coaching uit Sneek. Trefwoorden van Mara Riewald Healing en Communicatie uit Easterwierrum : Krachtige combinatie van coaching, quantum healing, healende communicatie, stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling, healend coachen, jezelf herontdekken met healend coachen,.

Lees meer over Mara Riewald Healing en Communicatie.