Voor vakundig personeel moet u bij D-jobs Sneek zijn!

D-jobs het Uitzendburo 1 jaar actief in Sneek en sterk groeiend!

Voor vakundig personeel moet u bij D-jobs Sneek zijn!

Bij D-jobs willen we niet alleen laten zien wát we doen, maar ook hoe en waarom. We werken met korte lijnen, zijn persoonlijk en werken doelgericht. We denken graag mee over vraagstukken binnen uw bedrijf. Ons team bestaat uit professionele, ervaren en betrokken medewerkers.

D-jobs denkt met u mee en neemt de zoektocht naar personeel geheel of gedeeltelijk van u over. Onze persoonlijke en actieve benadering wordt gewaardeerd door onze uitzendkrachten. We zijn niet alleen professioneel maar voelen ons betrokken in de dienstverlening van alle branches en sectoren. Wij begrijpen dat een goede match vaak meer is dan alleen een aansluitend profiel en luisteren naar de persoonlijke wensen van onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Bij D-jobs hebben we korte communicatielijnen, hierdoor kunnen we snel schakelen en beslissingen nemen. Personeel nodig? Heeft u (tijdelijk) personeel nodig, dan bent u bij D-jobs aan het juiste adres. Wij kennen de arbeidsmarkt goed, waarbij snelle aanpassing van de personele bezetting noodzakelijk is. Denk ook aan toename van deeltijdwerk, kostenbeheersing en outsourcing van productiewerkzaamheden.

Voordelen van het flexibel inzetten van personeel: • Flexibele afstemming van personeelsbezetting op het aanbod van werk. • Snelle en eenvoudige oplossing bij ziekte, vakantie en verlof van eigen medewerkers. • Verminderen van leegloop. • Spreiding van risico’s. • Geen hoge kosten bij ziekte of WIA. Flexibilisering van arbeid kent veel vormen. Het kan gaan om een uitzendkracht als tijdelijke vervanging bij ziekte of voor de opvang van werkpieken, het uitbesteden van een langdurig project of de detachering van een professional.

Geplaatst op maandag 24 april 2017.

Over D-jobs uitzendburo

Dit bericht is geschreven door D-jobs uitzendburo. Het bedrijf valt onder uitzendbureau uit Sneek. Trefwoorden van D-jobs uitzendburo uit Sneek : uitzendbureau, personeel voor werkgevers, uitzendburo, partner voor personeel, felxibel personeel, gemotiveerd personeel, werkzoeken, inschrijven bij uitzendbureau.

Lees meer over D-jobs uitzendburo.