Duizeligheid, hoofdpijn of stress?

Of nog veel meer rare vage klachten erbij. En regulier wordt er niets gevonden. In feite ben je kerngezond maar ja die klachten, die zijn echt niet misselijk. En dan……

Duizeligheid, hoofdpijn of stress?

Herkenbaar?

Factoren die vaak een rol spelen. ? Dat mensen het echte contact met zichzelf hebben verloren of nooit hebben gehad. ? Dat mensen in een drukke woonomgeving wonen en de energie voelen van veel andere mensen, nu in deze tijd is er veel angst en frustratie. ? Dat mensen zelf ook bang zijn, onzeker in combinatie met die klachten. ? Dat mensen hooggevoelig zijn maar er te weinig over weten. Ze willen het vaak ook (nog) niet (h)erkennen omdat Hsp een negatieve lading heeft van anders zijn. ? Ze zijn vaak somber gestemd, ook over de toekomst. ? Ervaren heel veel uiteenlopende emoties en leven enorm vanuit het hoofd. ? Dat mensen geen tools hebben, geen vaardigheden bezitten waarmee ze de regie hebben over hun eigen energie en balans. Je bent dus als ouder ook niet in staat om je kinderen deze dingen te leren. ? Weten cognitief precies hoe het werkt maar het lukt ze niet. ? Meestal veel meegemaakt doordat ze hun hele leven al ‘teveel’ voelen en dit hebben hebben weggedrukt.

De oplossing en het antwoord ? Bewustwording, herkennen, erkennen. ? Tools, kennis en vaardigheden leren die je helpen in balans te blijven of te komen, in iedere situatie. ? ‘Het’ (h)erkennen bij je naasten en ze daarmee helpen, alles is energie. ? Jezelf omarmen, jezelf herontdekken. ? De regie over jezelf en je eigen energie.

Dit klinkt misschien te simpel denk je? Misschien is het ook minder moeilijk dan je denkt.

Hoe leer je dit. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden denk ik. Wat ik je te bieden heb is een Healende Coachingsessie of de training Bewustwording. Met beide opties kun je sprongen maken in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling als je ervoor open staat. Lees meer op mijn website marariewald.nl onder kopje training en of coaching.

Geplaatst op maandag 10 augustus 2020.

Over MARA Bezielende Communicatie

Dit bericht is geschreven door MARA Bezielende Communicatie. Het bedrijf valt onder coaching uit Sneek. Trefwoorden van MARA Bezielende Communicatie uit Easterwierrum : Krachtige combinatie van coaching, quantum healing, healende communicatie, stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling, healend coachen, jezelf herontdekken met healend coachen,.

Lees meer over MARA Bezielende Communicatie.