Angstig, onrustig , je weet het niet meer?

Wat gebeurt er allemaal om ons heen? Je hoofd loopt over met gedachten, zorgen? Heb je het gevoel dat je 'vast' zit?

Angstig, onrustig , je weet het niet meer?

Angstig, onrustig, je weet het niet meer? Wat gebeurt er allemaal om ons heen? Je hoofd loopt over met gedachten, zorgen? Wellicht voel je je machteloos, de controle is ver te zoeken. En heb je het gevoel dat je ‘vast’ zit, in jezelf, je leven, je gezin, je werk. Je voelt je een slachtoffer van alles wat je overkomt.

Grijp in! Voor het erger wordt, voor je echt in een burn-out of depressie zit, grijp in! Hoogste tijd om de regie weer terug te pakken! Vooral nu in deze tijd! Ervaar dat je niet machteloos bent. Je bent en kunt veel meer dan dat.

Angst is een slechte raadgever Ja deze tijd is voor ons allemaal overweldigend, verwarrend, onzeker en kan zelfs als heel angstig ervaren worden. Omdat we voor ons gevoel geen grip hebben op alles en de zekerheid die we ervaarden lijkt vervangen te worden door onzekerheid. Heel begrijpelijk die angst als je het gevoel hebt dat je geen controle hebt. En veel te verliezen hebt.

Maar….. Voel zelf wat er met je gebeurt als je angstig bent, als je je laat leiden door emoties. Voel dit nu.

Ik weet hoe dit voelt. En nog belangrijker ik weet ook dat het ons niet verder helpt. Juist niet. De situatie verergert als we ons laten leiden door angst. Want als we bang zijn kunnen we niet voelen wat goed voor ons is. We voelen niet wat de beste keuzes zijn, we weten niet meer wat juist is en wat niet. En de verwarring, de stress, de angst wordt steeds groter.

Angst en stress verlamd ons en maakt ons uiteindelijk ziek. Terwijl we hier zo nodig zijn.

Het kan anders Door weer bij de les te komen. Je rust en balans weer terug te vinden. De regie weer in handen te nemen. Jezelf goed te leren kennen, te leren voelen wat van jou is en wat van een ander is. Door met overprikkeling om te leren gaan. Door te leren hoe je de balans weer terug krijgt wanneer je getriggerd wordt. Maar ook door het geleerde aan anderen door te geven als je dat wilt, aan je kinderen, je naasten. Door te leren omgaan met stress, angsten en onzekerheid.

Door een leider te zijn voor jezelf en voor je omgeving.

Wake up call! Stress en angst zijn vaak het begin van veel vormen en symptomen van ziekte. Het goede nieuws is: We kunnen leren omgaan met die stress en angst!

Hoe dan? Door weer je eigen balans te vinden. In je eigen energie te komen en te blijven, wat er ook gebeurt. Door los te komen van die angsten, emoties, dat overvolle piekerhoofd.

Mijn training Bewustwording helpt je. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend en kosteloos contact met me op.

Jij hebt de keuze Je mag ervoor kiezen een klankbord te zijn voor andere mensen. Een spiegel voor anderen te zijn. Ze te helpen. Een leider, een rolmodel te zijn juist door die regie over jouw leven terug te pakken.

Onder kopje training op mijn website vind je meer informatie.

Geplaatst op dinsdag 15 september 2020.

Over MARA Bezielende Communicatie

Dit bericht is geschreven door MARA Bezielende Communicatie. Het bedrijf valt onder coaching uit Sneek. Trefwoorden van MARA Bezielende Communicatie uit Easterwierrum : Krachtige combinatie van coaching, quantum healing, healende communicatie, stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling, healend coachen, jezelf herontdekken met healend coachen,.

Lees meer over MARA Bezielende Communicatie.