30 juli Dag van de Vriendschap

Vandaag 30 juli is het de Internationale dag van de Vriendschap.

30 juli Dag van de Vriendschap

Vriendschappen en waardevolle relaties zijn vandaag de dag belangrijker dan ooit. Tegelijk worden ze op de proef gesteld in tijden waarin alles wat minder soepel verloopt. In tijden van tegenstellingen. In tijden van spanning of ziekte.

LAAT ZE WETEN Misschien een mooie dag om jouw vrienden te laten weten dat ze belangrijk voor je zijn, wat er ook gebeurt. Dat je ze waardeert, dat je om ze geeft. En dat kan heel simpel, iets kleins of iets waardevols. Ik heb dat vandaag gedaan op sociale media platforms met een foto als hier afgebeeld.

NIET ALLEEN VANDAAG Vrienden, verbinding met andere mensen is wat mij betreft altijd belangrijk. We kunnen nooit vaak genoeg uiten hoe belangrijk andere mensen, onze vriendschappen voor ons zijn.

DEZE FOTO Is van mijn allergrootste vriendin, mijn huisdier Maggy. Foto is gemaakt door Nadine de Ruiter.

Geplaatst op vrijdag 30 juli 2021.

Over Mara Riewald Healing en Communicatie

Dit bericht is geschreven door Mara Riewald Healing en Communicatie. Het bedrijf valt onder coaching uit Sneek. Trefwoorden van Mara Riewald Healing en Communicatie uit Easterwierrum : Krachtige combinatie van coaching, quantum healing, healende communicatie, stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling, healend coachen, jezelf herontdekken met healend coachen,.

Lees meer over Mara Riewald Healing en Communicatie.