Wijnkapel in Makkum

Wijnkapel: Uit liefde voor smaak.

Over Wijnkapel

Wijnkapel valt onder de rubriek wijnhandel uit Sneek.

De drijvende kracht achter Wijnkapel is Bas Brouwer. Bas zijn liefde voor de smaak van wijn karakteriseert de identiteit van Wijnkapel. De wijnen die Wijnkapel verkoopt komen direct van de wijngaardenier. Daarnaast worden de wijnen met zorg geselecteerd.

Bas vindt dat u een wijn moet kunnen proeven en ervaren voordat u deze koopt. In deze behoefte kan Wijnkapel u voorzien. U mooie wijn hoeft niet persé duur te zijn. Komt u eens langs bij Wijnkapel, dan kunt u de wijn samen proeven.

U kunt bij Wijnkapel een keuze maken uit diverse soorten wijnen, zoals rode wijnen en witte wijnen. Op de website ziet u een aanbod van de wijnen tegemoet. U ziet ook waar de wijn wegkomt en wat de smaak van de wijn is.

Het is bij Wijnkapel ook mogelijk om voor een wijnproeverij te kiezen. Bent u op zoek naar uw persoonlijke wijn smaak of welke wijnen Wijnkapel u kan aanbieden? Komt u dan langs voor de wijn proeverij!

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Wijnkapel? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wijnkapel uit de rubriek wijnhandel uit Sneek is gevestigd aan de Markt 17 in Makkum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52007120.

Diensten en producten voor wijnhandel

Trefwoorden die horen bij Wijnkapel zijn o.a. :