Weight & Shape in Folsgare

Weight & Shape: Voedings- & bewegingsadvies.

Over Weight & Shape

Weight & Shape valt onder de rubriek coaching in Sneek.

Bent u op zoek naar een personal trainer die u kan helpen om af te vallen? Dan bent u bij Weight & Shape aan het juiste adres.

Het gezicht achter Weight & Shape is Esther Landman. Esther heeft zich in het verleden zorgen gemaakt om haar gezondheid, daarom volgde Esther de cursus gewichtsconsulent. Na een positieve ervaring, wilde Esther ook graag andere mensen met gewichtsproblemen helpen. Daarom heeft zij Weight & Shape opgericht.

Heeft u problemen met overgewicht en wilt u graag gezond afvallen? Dan helpt Esther u graag verder. Esther kan de volgende diensten aanbieden:

- Voedingsadvies, personal training, sportief wandelen, Nordic walking, aerobic lessen, lifestyle coaching en stress counseling.

Heeft u een vraag aan Esther en wilt u de mogelijkheden bespreken? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Voor meer informatie kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Weight & Shape uit de rubriek coaching uit Sneek is gevestigd aan de Ekers-Ein 13 in Folsgare. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0515-569891.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Weight & Shape zijn o.a. :