Visier Training & Coaching in Sneek

Visier Training & Coaching: Training, coaching en HR-advies

Over Visier Training & Coaching

Visier Training & Coaching valt onder de rubriek coaching uit Sneek.

Visier Training & Coaching is gespecialiseerd in individuele coaching en teamcoaching. Maatwerk is daarbij vanzelfsprekend, immers geen mens of team is gelijk. Visier Training & Coaching staat voor Visie en Resultaat. Daarom wordt er gewerkt met realistische doelstellingen en vanuit een methodiek die aansluit bij de wensen van de klant. Natuurlijk is de coach van Visier Training & Coaching gecertificeerd, zodat de kwaliteit van het coachingstraject gewaarborgd is.

De drijvende kracht achter Visier Training & Coaching is Bouke de Jong. Het bedrijf bestaat inmiddels ruim vijftien jaar.. Bouke heeft eerder gewerkt als manager HR, trainer en coach binnen diverse organisaties. Naast de activiteiten binnen Visier Training & Coaching, is Bouke actief als docent aan een hogeschool op het vakgebied Coaching en HRM.

Bekijk voor de mogelijkheden de website van Visier Traing & Coaching. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op via de mail of via het telefoonnummer 06 1506 2505.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Visier Training & Coaching uit de rubriek coaching uit Sneek is gevestigd aan de Van Giffenstraat 6 in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0515-433335.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Visier Training & Coaching zijn o.a. :