Varion Vaarplezier in Oppenhuizen

Varion Vaarplezier: B&B aan het water en vaarproducten.

Over Varion Vaarplezier

Varion Vaarplezier valt onder de rubriek hotel in Sneek.

De gezichten achter Varion Vaarplezier zijn Leo Jonkergouw en Thea Dijkstra. Omdat zij zelf gepassioneerde platbodemzeilers zijn, zal het u niet verbazen dat meerdere van de producten van Varion Vaarplezier op die gebruikersgroep zijn afgestemd.

Heeft u zelf een idee ter vergroting van uw vaargenot? Geef dit dan door aan Leo en Thea, wellicht dat er zo weer een nieuw en innovatief product ter wereld komt.

Een overzicht van de aangeboden vaarproducten ziet u op de website terug.

Bed and Breakfast:

Daarnaast heeft Varion Vaarplezier een fraaie woning waar een bed & breakfast in gerealiseerd is. Er zijn twee prachtige kamers beschikbaar. Daarnaast is er een zit- annex eetkamer waar u heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast is er een prachtige tuin aan het water.

U kunt direct vanuit de tuin aan boord van de mooie eikenhouten Friese schouw, voor een avontuurlijke vaartocht onder zeil.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Varion Vaarplezier? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Varion Vaarplezier uit de rubriek hotel uit Sneek is gevestigd aan de Tsjerkebuorren 43 in Oppenhuizen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0515-559555.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Varion Vaarplezier zijn o.a. :