Tekenburo J. de Vries in Heeg

Tekenburo J. de Vries; bouw- en staalconstructies.

Over Tekenburo J. de Vries

Tekenburo J. de Vries valt onder de rubriek tekenbureau in Sneek.

Tekenburo J. de Vries heeft inmiddels al 15 jaar ervaring op het gebied van bouw- en staalconstructies. Er worden uitsluitend kwaliteitstekeningen aangeboden. De werkzaamheden die Tekenburo J. de Vries uitvoert zijn: Calculaties uitvoeren, tekeningen maken en het organiseren van transport en montage.

Tekenburo J. de Vries houdt zich bezig met het tekenen van staalconstructies en bouwconstructies.

Bij staalconstructies kunt u denken aan het tekenen van onder andere: Appartementen, bedrijfsgebouwen, brandweerkazernes, gemeentehuizen, multifunctionele centra, scholen en woningbouw. Ook kan de Vries tekeningen voor renovaties maken. Deze tekeningen worden gemaakt door middel van een 3D tekenprogramma.

Bij bouwconstructies kunt u denken aan het tekenen van onder andere: Bedrijfsgebouwen, woningbouw of renovatiewerk. Deze tekeningen worden door middel van een AutoCad tekenprogramma gemaakt.

De diensten van Tekenburo J. de Vries zijn het tekenen van: Appartementen, woningen, scholen, bedrijfsgebouwen, boerderijen, kantoren, hekwerken, vluchtplannen en nog veel meer.

Tekenburo J. de Vries werkt met verschillende tekenprogramma's zoals: AutoCad en Tekla Structures, dit zijn zeer goede programma's om mee te werken. Met deze programma's maakt Tekenburo J. de Vries de beste kwaliteitstekeningen voor u.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen, of bezoek de website van Tekenburo J. de Vries: http://www.tekenburodevries.nl.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Tekenburo J. de Vries uit de rubriek tekenbureau uit Sneek is gevestigd aan de Molefinne 95 in Heeg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0515-443527.

Diensten en producten voor tekenbureau

Trefwoorden die horen bij Tekenburo J. de Vries zijn o.a. :