Surinaams Eetcafé Ken in Sneek

Heerlijk, betaalbaar & vers eten!

Over Surinaams Eetcafé Ken

Surinaams Eetcafé Ken valt onder de rubriek restaurant uit Sneek.

Bij Surinaams eetcafé Ken kunt u terecht voor heerlijke authentieke Surinaamse gerechten welke worden bereidt met uitsluitend verse ingrediënten. Het team maakt uw gerechten klaar in de open keuken binnen het restaurant.

U kunt bij ons genieten van o.a. Surinaams belegde broodjes, Surinaamse lekkernijen en natuurlijk kunt u ook uitgebreid Surinaams dineren. Dit kunt u doen in ons sfeervolle restaurant of lekker thuis op de bank, want afhalen of bezorgen is bij ons ook een optie.

Onze veelzijdige menukaart is met passie samengesteld door onze chef-kok, wij werken uitsluitend met duurzame en verse producten met een Surinaamse vibe en daarnaast ook met invloeden vanuit de hele wereld!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op via de contactgegevens en wij staan u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Surinaams Eetcafé Ken uit de rubriek restaurant uit Sneek is gevestigd aan de Graaf Adolfstraat 37-1 in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0515-789412.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Surinaams Eetcafé Ken zijn o.a. :