SpeijersPraktijken in Workum

SpeijersPraktijken is een natuurgeneeskundige gezondheidspraktijk.

Over SpeijersPraktijken

SpeijersPraktijken valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Sneek.

SpeijersPraktijken is een natuurgeneeskundige gezondheidspraktijk. We zoeken, samen met u, naar de oorsprong van uw klacht(en) en werken naar een duurzame optimalisering van uw gezondheid. De mens wordt bekeken als één geheel. We gaan samen met u, naar de oorsprong van uw klacht(en) zoeken, en werken vanuit daar naar een duurzame optimalisering van uw gezondheid. Wij werken vanuit een holistische visie.

We werken met verschillende behandelmethodes:

* Bioresonantie Bioresonantie maakt onder andere gebruik van uw eigen elektro-magnetische trillingen.De elektro-magnetische signalen, die in en om het lichaam aanwezig zijn, kunnen met behulp van electrodes worden opgevangen. Bij de behandeling met het Bicom apparaat worden dus uit de ultra fijne lichaamseigen signalen precies die passende therapietrillingen gevormd die gericht de positieve energieën stimuleren en de ziekmakende tegenkoppelen.

* Orthomoleculaire Therapie Hier wordt er tot op celniveau gekeken naar wat het lichaam, op dat moment, nodig heeft aan voedingsstoffen. Een tekort (of een teveel) van bepaalde stoffen testen we met behulp van bioresonantie. Op deze manier testen we ook welk supplement specifiek voor jou geschikt is.

* Epigenetisch Bij Epigentica is de wetenschap dat genen aan en uitgeschakeld kunnen worden door omgevingsfactoren en leefstijl. Omgevingsfactoren bepalen welke genen er actief of inactief moeten zijn. Het blijkt echter dat er naast genen ook epigenen bestaan. De epigenen staan voor de omstandigheden waaraan wij blootgesteld worden. Het wil zeggen dat de epigenetische omstandigheden samen met jouw genenpakket bepaalt hoe je lichaam handelt.

* Manuele Lymfedrainage Lymfedrainage is een massagetechniek die heilzaam werkt voor tal van lichamelijke klachten. Deze vorm van massage richt zich met name op de vochthuishouding in het lichaam.Veel lichaamsprocessen zijn afhankelijk van het lymfevocht.Het primaire doel van lymfedrainage is het tot stand brengen van een verbeterde lymfeafvoer, het activeren van het immuunsysteem en het verminderen van pijn. Manuele lymfedrainage een zeer heilzame methode is om de vochthuishouding van het menselijk lichaam op orde te krijgen en te houden. Een fijne bijkomstigheid is dat de behandeling talloze positieve neveneffecten heeft en een diepe ontspanning veroorzaakt, de bloeddruk verlaagt en het afweersysteem versterkt.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

SpeijersPraktijken uit de rubriek gezondheidscentrum uit Sneek is gevestigd aan de Doltewal 15 in Workum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 10774270.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij SpeijersPraktijken zijn o.a. :