Schoonheidssalon Sneek in Sneek

Schoonheidssalon Sneek: Sfeervolle salon.

Over Schoonheidssalon Sneek

Schoonheidssalon Sneek valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Sneek.

Zoekt u een sfeervolle en professionele schoonheidssalon? Dan bent u bij Schoonheidssalon Sneek aan het juiste adres. Schoonheidssalon Sneek is een salon waar u gastvrij ontvangen wordt en waar ontspannen, genieten en perfectie altijd voorop staat.

Schoonheidssalon Sneek maakt tijdens de behandelingen gebruik van het merk Sans Soucis. Dit is een wereldmerk dat al meer dan 75 jaar bestaat. De producten van Sans Soucis zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediƫnten en van hoogwaardige kwaliteit.

U kunt bij Schoonheidssalon Sneek terecht voor diverse behandelingen, zoals: Wimperextensions, lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, maxxbrows en het bruidsarrangement. Meer informatie hierover treft u op de website aan.

Het gezicht achter Schoonheidssalon Sneek is Sabina Abelsma. Sabina is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, gediplomeerd wimperextensions specialiste en gediplomeerd microblading styliste.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Schoonheidssalon Sneek uit de rubriek schoonheidssalon uit Sneek is gevestigd aan de Dekamalaan 17/204 in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51452654.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Schoonheidssalon Sneek zijn o.a. :