Salon CJ in Sneek

Salon CJ

Over Salon CJ

Salon CJ valt onder de rubriek kapper uit Sneek.

Welkom op de profielpagina van Salon CJ uit Sneek. Salon CJ is een initiatief van Brechtje. Zij heeft inmiddels al heel wat jaren ervaring in het kappersvak

Salon CJ is opgezet om er te zijn voor alle mensen, jong en oud, man of vrouw, die graag en met regelmaat het haar laten verzorgen of een nieuwe coupe willen.

Onze ervaren en vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat uw haar zit zoals u dat wil. Dankzij hun passie, creatieve inzicht, expertise en vaardigheid kunt u ontspannen en genieten van vakkundige behandelingen.

Bij onze salon kunt u ook terecht voor tal van andere lichaamsverzorgende en verfraaiende behandelingen. Zoals hair extensions, ontharen, make-up hulp, nagels, wimpers en hoogwaardige producten.

Wilt u graag meer weten over Salon CJ? Neem dan eens een kijkje op onze eigen website. Daar staat nog veel meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Salon CJ uit de rubriek kapper uit Sneek is gevestigd aan de Wijde Noorderhorn 10 in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11467746.

Diensten en producten voor kapper

Trefwoorden die horen bij Salon CJ zijn o.a. :