reBUILD Coaching in Drachten

Individuele- & Gezinscoaching

Over reBUILD Coaching

reBUILD Coaching valt onder de rubriek coaching in Sneek.

Gezinsbegeleiding is een goede investering in datgene wat u dierbaar is.

Heeft u moeite met opvoeding en bent u bang om uw kinderen te verliezen? Heeft u relatieproblemen? Zit u met uw handen in het haar? Heeft u een verslaving waar u niemand over durft te vertellen? Dan helpt reBUILD Coaching u graag om te zoeken naar de juiste oplossing.

Hulp vragen is een moedige stap in de goede richting en reBUILD Coaching wil graag met u kijken wat in uw situatie helpend kan zijn. U maakt zelf alle stappen, u krijgt alleen wat hulp tijdens dit proces.

reBUILD Coaching kan ondersteuning bieden bij:

- Opvoedingsperikelen, leven met een beperking, gezinscoaching, vastgelopen relaties, adoptie problematiek en verwerking moeizame jeugd.

reBUILD Coaching bestaat uit een team van 4 mensen die met diverse organisaties samenwerken om u zo effectieve en passende hulp te kunnen bieden. U staat tijdens het precies als cliƫnt altijd centraal. Er zal samen met u gekeken naar mogelijkheden om veranderingen op gang te kunnen brengen.

Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op. U kunt voor de mogelijkheden en meer informatie ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

reBUILD Coaching uit de rubriek coaching uit Sneek is gevestigd aan de Grasland 4 in Drachten. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12375425.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij reBUILD Coaching zijn o.a. :