Praktijk v. Energetische Genezing in Koudum

Lekker in ons vel zitten, zowel lichamelijk en emotioneel in balans zijn !!

Over Praktijk v. Energetische Genezing

Praktijk v. Energetische Genezing valt onder de rubriek paramedisch centrum in Sneek.

Praktijk voor Energetische Genezing gebruikt voor de analyse van uw klachten in onze praktijk zeer geavanceerde meetapparatuur die de bio-energetische patronen van u inzichtelijk maken. Op basis van uitgebreide metingen wordt een bio-energetisch profiel van u gemaakt. Hieruit kunnen (dreigende) tekorten van bepaalde stoffen en of energie├źn in uw lichaam worden opgespoord. Vervolgens stellen wij een behandelplan voor u op en word er vastgesteld welke behandelingen er worden toegepast. Dit wordt allemaal vastgesteld in een behandelings-overeenkomst, hier zijn ook de voedings- en supplement adviezen bij inbegrepen. Er zijn genoeg redenen om een andere weg in te slaan en u te laten inzien dat er andere wegen zijn om er achter te komen wat de onderliggende oorzaken zijn en waarom u tegen problemen aan loopt. Bij onze praktijk kun u uw therapie opstarten om zo van uw onverklaarbare klachten af te komen. Energetische- en Orthomoleculaire therapie is al voor velen het verschil tussen wel of niet functioneren geweest.

Behandelingen die mogelijk zijn in de praktijk:

* ASYRA PRO.Deze apparatuur bevat meer dan 100.000 frequenties waarmee inzicht verkregen wordt in de aard van de klacht(en).

* BIO RESONANTIE. Wordt in de praktijk ingezet als er sprake is van chronische klachten.

* VOEDING.Een belangrijke ondersteuning van de behandeling is de voeding. Het is mogelijk dat het lichaam negatief reageert op bepaalde voeding die u krijgt. Dit zal blijken uit de meting met de Asyra Pro.

* Suppletie.( Een meting kan aantonen of u bepaalde vitaminen en/of mineralen tekort komt.)

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk v. Energetische Genezing uit de rubriek paramedisch centrum uit Sneek is gevestigd aan de Wjukslach 8 in Koudum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12741491.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Praktijk v. Energetische Genezing zijn o.a. :