Praktijk Sprenger Gezins- en Relatietherapie in Sneek

Loopt het even niet lekker? Praktijk Sprenger kan u helpen.

Over Praktijk Sprenger Gezins- en Relatietherapie

Praktijk Sprenger Gezins- en Relatietherapie valt onder de rubriek coaching uit Sneek.

De drijvende kracht achter Praktijk Sprenger Gezins- en Relatietherapie is Marten Sprenger. Marten heeft al vele jaren ervaring in de jeugdhulpverlenging. Marten is een relatietherapeut en heeft ervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie.

- Gezinstherapie: Het kan soms voorkomen dat het binnen het gezin niet lekker loopt. Dan ontstaan er vaak spanningen en klachten. Gezinstherapie kan u wellicht helpen om een oplossing te vinden.

- Relatietherapie: Helaas kent elke relatie naast ups ook downs. Wanneer en minder aandacht voor elkaar is dan kunnen er conflicten ontstaan. Relatietherapie kan helpen om weer dichter bij elkaar te komen.

- Individuele therapie: Heeft u een angst die dagelijks uw leven belemmert. Heeft u last van een burn out of stress? Dan kan psychosociale therapie helpen. Deze therapie vorm gaat over het sociale en psychische in een mens.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Praktijk Sprenger Gezins- en Relatietherapie? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Sprenger Gezins- en Relatietherapie uit de rubriek coaching uit Sneek is gevestigd aan de Van Giffenstraat 6 in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-194989 51.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Sprenger Gezins- en Relatietherapie zijn o.a. :