Praktijk Oefentherapie Cesar Fransiska Horjus in Sneek

Oefentherapie Horjus: Zorg voor bewegen.

Over Praktijk Oefentherapie Cesar Fransiska Horjus

Praktijk Oefentherapie Cesar Fransiska Horjus valt onder de rubriek zorg en welzijn uit Sneek.

De hele dag door bewegen we, helaas zijn wij niet altijd bewust van de manier waarop we bewegen. Hierdoor kan er een overbelasting van de gewrichten en spieren ontstaan.

Fransiska Horjus is de oefentherapeut en eigenares van de praktijk. Fransiska begeleidt u om weer een balans te vinden tussen spanning en ontspanning. U zult bewuster worden van uw houden en de manier van bewegen in relatie met de klachten. Met deze adviezen en oefeningen kunt u de klachten zelf oplossen.

Oefentherapie Horjus kan u helpen bij diverse klachten. Een overzicht van deze klachten en de behandelingen ziet u hieronder terug:

- Rugklachten, heup-, knie- en voetklachten, bekkenklachten, scoliose, arm-, schouder- en nekklachten, hoofdpijn, ademhalingsklachten, slaapproblemen volwassenen, slaapproblemen kinderen, kinderoefentherapie en de Ronnie Gardiner Methode (RGM).

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie over de diensten die aangeboden worden. Heeft u een vraag aan Praktijk Oefentherapie Cesar Fransiska Horjus? Neemt u dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Oefentherapie Cesar Fransiska Horjus uit de rubriek zorg en welzijn uit Sneek is gevestigd aan de Westereems 4A in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-54241519.

Diensten en producten voor zorg en welzijn

Trefwoorden die horen bij Praktijk Oefentherapie Cesar Fransiska Horjus zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk Oefentherapie Cesar Fransiska Horjus in Sneek

Lessen Ronnie Gardiner Methode

Lessen Ronnie Gardiner Methode

Woensdag 11 september start er een nieuwe groep voor de Ronnie Gardiner Methode