Praktijk Noordamans in Bolsward

Praktijk Noordamans: Natuurgeneeskunde, bewustzijnsontwikkeling en energetische (psycho)therapie voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Over Praktijk Noordamans

Praktijk Noordamans valt onder de rubriek geneeskunde uit Sneek.

Mijn naam is Jacqueline Noordmans en ik ben 52 jaar. Ik heb 17 jaar ervaring in diverse behandelingen op het gebied van natuurgeneeskunde. Mijn praktijk is gericht op natuurgeneeskunde, bewustzijnsontwikkeling en energetische psychotherapie. Bij mij kunnen kinderen en (jong)volwassenen terecht.

Mijn werkwijze is holistisch, dit betekent dat ik uitga van eenheid en heelheid als de meest gezonde situatie van een individu. Mijn werkveld is breed omdat iedereen andere vragen en behoeftes heeft.

U kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen en (pedagogische) hulpvragen, coaching, relationele problemen (ouder-kind, man-vrouw en sociale problematiek), fysieke en psychische aandoeningen, burn-out, traumaverwerking, hoogsensitiviteit en emotionele problematiek zoals: Angsten, depressies en hechtingsproblematiek.

Naast mijn praktijkwerkzaamheden geef ik regelmatig lezingen en cursussen. Deze geef ik op kinderdagverblijven, verenigingen en scholen. Ook kom ik bij mensen thuis. Mocht u interesse hierin hebben? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Noordamans uit de rubriek geneeskunde uit Sneek is gevestigd aan de Bolswerkplein 8 in Bolsward. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0515-756983.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Noordamans zijn o.a. :