Osteopathie op Maat in Woudsend

Osteopathie op maat | Het beste resultaat krijgt u door een behandeling op maat, osteopathie voor u persoonlijk.

Over Osteopathie op Maat

Osteopathie op Maat valt onder de rubriek fysiotherapeut in Sneek.

Osteopathie Op Maat in Woudsend, Friesland. Een osteopaat is een therapeut die gespecialiseerd is in het met de handen behandelen van de oorzaak van pijn of lichamelijke klachten. De oorzaak kan zitten in de spieren, gewrichten, zenuwen, bloedvaten, lymfevaten, immuunsysteem, ademhaling, spijsvertering, uro-genitaal systeem, hormonen of homeostase. Een osteopaat heeft veel kennis van het hele lichaam en gaat uit van het holisme. Uitgangspunt van de osteopaat is dat lichaam en geest één zijn. Het lichaam bestaat uit verschillende systemen en deze systemen werken samen om het gezond te houden of om een ziekte te overwinnen. Wanneer een deel van het lichaam niet goed werkt, heeft dat ook invloed op de rest van het lichaam.

Vanuit de praktijk van Marieke Jonker-van Drogenbroek in Woudsend wordt u snel geholpen. Uw klachten worden doorgaans binnen enkele behandelingen al minder of zijn volledig verdwenen. Een behandeling geeft mensen een gevoel van opluchting, hardnekkige klachten die soms al heel lang bestaan blijken door de osteopaat te kunnen worden opgelost.

Osteopathie Op Maat gaat uit van de balans tussen drie systemen:

- Het bewegingssysteem (bot, spier, gewricht)

- Het orgaansysteem (organen)

- Het cranio-sacraal systeem (hoofd, rug)

Osteopathie Op Maat is ook voor (top)sporters. Bij Osteopathie Op Maat wordt gekeken naar de sporter als totaal. Hoe heeft de blessure zich kunnen ontwikkelen? Welke fysieke en/of mentale en/of lifestyle factoren spelen een rol?

Maar ook Osteopathie Op Maat voor baby's, peuters, kleuters en tieners. Bij Osteopathie Op Maat worden geen gebruik gemaakt van medicijnen en wordt er geen gebruik gemaakt van behandelapparatuur.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Osteopathie op Maat uit de rubriek fysiotherapeut uit Sneek is gevestigd aan de De Poel 7 in Woudsend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51064508.

Diensten en producten voor fysiotherapeut

Trefwoorden die horen bij Osteopathie op Maat zijn o.a. :