Mole ‘t Lam VOF in Woudsend

Mole ‘t Lam VOF: Biologische granen.

Over Mole ‘t Lam VOF

Mole ‘t Lam VOF valt onder de rubriek delicatessen uit Sneek.

De drijvende kracht achter Mole ‘t Lam VOF is Cees Notenboom. Cees is een molenaar in hart en nieren. Cees werkt met biologisch graan. Het is begonnen als een hobby maar nu uitgegroeid tot een serieus bedrijf.

Mole ‘t Lam VOF levert tegenwoordig aan horeca, winkels en bakkers. Er wordt een ruim assortiment aangeboden. Het gaat om oer granen zoals emmer, eenkoorn, kamput en spelt. Echter zijn er ook andere producten die aangeboden worden zoals bekendere tarwe, mais en gerst.

De biologische granen worden gemalen op de molensteen. Er wordt gezorgd dat de gehele korrel vermalen wordt, zodat er een zeer rijkelijk eindproduct zal ontstaan. U kunt het gehele assortiment verkrijgen in de winkel aan de Molestrjitte in Woudsens en in de webwinkel Natuurlijk Bij Agnes.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Mole ‘t Lam VOF? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mole ‘t Lam VOF uit de rubriek delicatessen uit Sneek is gevestigd aan de Molestrjitte 4-6 in Woudsend. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53568057.

Diensten en producten voor delicatessen

Trefwoorden die horen bij Mole ‘t Lam VOF zijn o.a. :