MARA Bezielende Communicatie in Easterwierrum

In balans, in je eigen energie, in rust, vrij van angst. Met (quantum) healing, training en coaching.

Over MARA Bezielende Communicatie

MARA Bezielende Communicatie valt onder de rubriek coaching in Sneek.

Voorkom depressie, burn-out, of nog erger. Met aandacht en focus op (hooggevoelige) jongeren, hun ouders en ondernemers. Heb je het gevoel dat je vast zit in je leven, je lijf, je hoofd, de reguliere zorg, in somberheid? Wil je een flinke stap zetten in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, in je communicatie? Sta je open voor een andere maar krachtige combinatie van coaching, (quantum) healing, levenswijsheid en healende communicatie? Mara Riewald is een intuïtieve, ervaringsdeskundige, communicatiespecialist en holistisch therapeut. Een hooggevoelige, coach, trainer en healer. Kortom het is meer dan Coaching, meer dan Healing. De praktijk MARA Bezielende Communicatie is aangesloten bij de beroepsvereniging Collectief voor Alternatief Therapeuten.

Mara Riewald is er voor ondernemers: - Als je vastzit in jouw eigen ratrace en je wilt ruimte, balans en nieuwe inzichten - Ondernemen met passie en zakelijkheid - Last hebt van veel saboteurs, belemmeringen en negatieve gedachten - Mogelijkheden wilt onderzoeken om ambities en dromen te realiseren naast het ondernemen - Communicatieproblemen ervaart, in jezelf of binnen je bedrijf

Mara Riewald is er voor particulieren, jongeren: - Als je het gevoel hebt dat je vastloopt in jezelf, studie, je werk, je communicatie, je somberheid - (Her)ontdekken van je passie en je kracht, een frisse start met een lege rugzak, als reset - Overweldigd voelen door het leven, heimwee en eenzaamheid ervaart, je anders voelt - Je wilt meer en beter communiceren met jezelf en met anderen, steviger in je schoenen staan

Healend coachen is een combinatie van coaching, healing, communicatie en alles wat Mara zelf heeft geleerd en wat haar echt op weg heeft geholpen de rots in de branding te worden. Zij maakt gebruik van haar intuïtie als healer en hooggevoeligheid en haar bijna 30 jaar bagage in marketing, communicatie en sales. Daarnaast beschikt zij ook over de nodige kennis als het gaat om reguliere behandeling van uiteenlopende problemen, waaronder burn-out, depressie etc. MARA Bezielende Communicatie stemt op jou af, zij ziet de blokkades en de negatieve emoties die je in je groei, je bedrijf en levensplezier belemmeren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, training, workshops en werkwijze, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MARA Bezielende Communicatie uit de rubriek coaching uit Sneek is gevestigd aan de Doarpsstrjitte 51a in Easterwierrum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22953793.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij MARA Bezielende Communicatie zijn o.a. :

Nieuws van MARA Bezielende Communicatie in Easterwierrum

Angstig, onrustig , je weet het niet meer?

Angstig, onrustig , je weet het niet meer?

Wat gebeurt er allemaal om ons heen? Je hoofd loopt over met gedachten, zorgen? Heb je het gevoel dat je 'vast' zit?

Leven met een masker

Leven met een masker

Leven met een masker, kortom niet jezelf zijn. Nooit zeggen wat je echt voelt of denkt. In de pas lopen, wat moet je anders?

Duizeligheid, hoofdpijn of stress?

Duizeligheid, hoofdpijn of stress?

Of nog veel meer rare vage klachten erbij. En regulier wordt er niets gevonden. In feite ben je kerngezond maar ja die klachten, die zijn echt niet misselijk. En dan……

Depressie en medicatie gaan niet samen?

Depressie en medicatie gaan niet samen?

Somberheid en depressie gaan vaak samen met medicatie. Maar wat te doen met de oorzaak, het ontstaan?