Malukufood in Sneek

Malukufood - Catering service

Over Malukufood

Malukufood valt onder de rubriek catering uit Sneek.

Maak kennis met de molukse keuken van Malukufood uit Sneek. Bij Malukufood kunt u elke dag heerlijk genieten van de lekkerste Molukse gerechten.

Wij verzorgen graag uw catering en maken uw gezellig samenzijn tot een succes. Met een heerlijk Moluks Indonesisch buffet, lekkere (borrel)hapjes of lunch. Wij doen dit geheel in Molukse stijl. Heeft u belangstelling voor een smaakvol Moluks buffet? maak dan snel een afspraak via onze website.

Verder geeft Malukufood workshops in verschillende oosterse snacks zoals lempers, pasteitjes e.d, maar ook de Molukse koekjes zoals de kuping gadja, kué bumbu en nog veel meer. De workshop wordt gegeven in een gezellige goedmoedige sfeer en na de workshop word en nog gezellig na gezeten met een borrel en een hapje.

Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan eens een kijkje op onze eigen website of Facebookpagina. Daar blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Malukufood uit de rubriek catering uit Sneek is gevestigd aan de Grootzand 11a in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41016562.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Malukufood zijn o.a. :

Nieuws van Malukufood in Sneek

Rondvaart

Rondvaart

Malukufood organiseert rondvaarten bij rederij van Dijk te Sneek