Lyske Altena Praktijk voor orthomoleculaire therapie in Sneek

Lyske Altena Praktijk voor orthomoleculaire therapie uit Sneek heeft geen profiel.

Wat doet Lyske Altena Praktijk voor orthomoleculaire therapie in Sneek

Lyske Altena Praktijk voor orthomoleculaire therapie is een gezondheidscentrum uit Sneek. Men is gevestigd aan de Pr. Julianapark 5. Het telefoonnummer van Lyske Altena Praktijk voor orthomoleculaire therapie in Sneek is 06 30209237.

Is Lyske Altena Praktijk voor orthomoleculaire therapie in Sneek uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Sneekonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Lyske Altena Praktijk voor orthomoleculaire therapie in Sneek valt onder de rubriek gezondheidscentrum. Een gezondheidscentrum uit Sneek levert onder andere :

Lyske Altena is de drijvende kracht achter Lyske Altena Praktijk voor orthomoleculaire therapie. Ik ben orthomoleculair therapeut en dat klinkt een stuk ingewikkelder dan dat het is. Het is mijn doel om jou van een zo volwaardig mogelijk en op maat gemaakt voedingspatroon te voorzien, eventueel aangevuld met passende supplementen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander gezondheidscentrum

  • SpeijersPraktijken

    SpeijersPraktijken is een natuurgeneeskundige gezondheidspraktijk.. Trefwoorden van SpeijersPraktijken : Bioresonatie, orthomoleculaire therapie, Epigenetische, manuele lymfedrainage, holistische visie, natuurgeneeskundige praktijk, gezondheidspraktijk, optimalisering gezondheid, Workum.

    tel. 06 10774270, Doltewal 15, 8711 AX in Workum

    Meer over SpeijersPraktijken contact website