j.f.sbakker koerierdienst Sneek in Sneek

Welkom bij | J.F.SBakker Koeriersdienst Sneek

Over j.f.sbakker koerierdienst Sneek

j.f.sbakker koerierdienst Sneek valt onder de rubriek koerier in Sneek.

Dhr. S. Bakker is de drijvende kracht achter j.f.sbakker koerierdienst Sneek. Een zelfstandig koeriersbedrijf zonder personeel.

Bent u op zoek naar een koeriersbedrijf voor het laten vervoeren van uw zendingen van A naar B? Dan bent u bij j.f.sbakker koerierdienst Sneek helemaal aan het juiste adres! j.f.sbakker koerierdienst Sneek haalt uw pakket of uw pallet op bij uw leverancier in Nederland en brengt het naar uw bedrijf door heel Nederland.

j.f.sbakker koerierdienst Sneek kan snel handelen omdat het een zelfstandig bedrijf is zonder personeel in dienst. Dus geen tussenpersonen, wij dragen de zorg voor uw pakket of pallet.

Als koerier leveren we van leverancier naar bedrijven, maar ook van bedrijven aan bedrijven, dus B2B. Wij dragen zorg voor datgene wat geleverd moet worden.

Heeft u een spoedkoerier of een koeriersdienst nodig? Wij, j.f.sbakker koerierdienst Sneek, verzorgen snel transport voor klanten door heel Nederland.

Alles wordt direct geregeld zonder tussenkomst van een derden.

Bent u geïnteresseerd in 1 van onze koeriersdiensten? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website www.koerierdienstsneek.nl van maandag tot vrijdag 7.30 tot 20.00 uur geopend & zaterdag tot zondag van 10.00 tot 18.00 uur geopen


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

j.f.sbakker koerierdienst Sneek uit de rubriek koerier uit Sneek is gevestigd aan de waterkers in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0623530905.

Diensten en producten voor koerier

Trefwoorden die horen bij j.f.sbakker koerierdienst Sneek zijn o.a. :

Nieuws van j.f.sbakker koerierdienst Sneek in Sneek