It Foartou Kindercoaching in Sneek

Coaching met kENNIS, INZICHT en INTUÏTIE

Over It Foartou Kindercoaching

It Foartou Kindercoaching valt onder de rubriek coaching in Sneek.

Kindercoaching bij It Foartou helpt weggedobberde kinderen om weer terug aan wal te komen. Met intensieve begeleiding begrijpen ze zichzelf beter en vinden ze hun eigenwaarde terug. Ze leren goed voor zichzelf te zorgen en effectief om te gaan met valkuilen en kwaliteiten.

Dat je overweegt om voor jullie kind een coach in te schakelen is soms al een hele stap. Wellicht waren jullie daar al een poos mee bezig. Bij It Foartou vinden we het belangrijk dat kinderen en hun ouders snel terecht kunnen. Door onze unieke werkwijze hebben we amper wachttijden. Als je éénmaal zover bent contact op te nemen, kun je binnen drie weken starten.

Omdat wij uitstekend in staat zijn onze sociale en menselijke kant in te zetten, voelen kinderen en hun ouders zich snel bij ons op hun gemak. Als scholen ervoor open staan, betrekt Boukje Nienke ook de leerkrachten in het proces. Kinderen zitten de meeste tijd van de week op school, ook daar is het goed dat leraren weten hoe jullie kind leert en wat zij/hij nodig heeft om tot leren te komen.

Soorten coaching die aangeboden worden door IT FOARTOU zijn:

- Meidencoaching

- Jongenscoaching

- Vadercoaching

- Karaktercoaching

- Kindertolk

Bij It Foartou (Kinder)coaching tref je twee enthousiaste coaches: Boukje Nienke Abma en Frank Extra. Je kunt zelf kiezen met wie je het liefste in zee wil. Soms is het fijner om met een vrouw te praten, soms wil misschien liever muziek maken, klussen of struinen met een man en intussen wat vertellen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

It Foartou Kindercoaching uit de rubriek coaching uit Sneek is gevestigd aan de Almastraat 14 in sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0515750646.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij It Foartou Kindercoaching zijn o.a. :