Go4ip in Sneek

Uw partner op het gebied van ICT en Telecom!

Over Go4ip

Go4ip valt onder de rubriek adviesbureau uit Sneek.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van ICT of Telecommunicatie? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Go4ip is het bedrijf welke zich heeft gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van ICT, telecommunicatie, DECT, wifi en parlofonie.

Diensten;

* Support services: leveren van technische ondersteuning on-site en remote op het vlak van ICT en telecom

* ICT-infrastructuur: verkoop, plaatsing, configuratie, onderhoud en reparatie van netwerken, laptops, computers, servers, netwerk-beveiliging

* Consultancy: it-, data- en telecomaudits, technische implementatie projecten, advies verlening

* Zakelijke telefonie: verkoop, plaatsing, configuratie, onderhoud van telefooncentrales (on-site of cloud-based), dect systemen, ip-parlofonie

Door onze goede samenwerking met producenten en leveranciers kunnen wij u kwaliteit en een snelle afhandeling garanderen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Go4ip uit de rubriek adviesbureau uit Sneek is gevestigd aan de Oranjepad 12 in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0515-726060.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Go4ip zijn o.a. :

Nieuws van Go4ip in Sneek

KPN stopt 1 september 2019 met ISDN en meervoudige PSTN

KPN stopt 1 september 2019 met ISDN en meervoudige PSTN

KPN heeft officieel aangegeven op 1 september 2019 te stoppen met het aanbieden van enkelvoudige en meervoudige ISDN 1/2 en meervoudige PSTN.