Gezins- en kindercoaching Friesland in Sneek

Gezins- en kindercoaching Friesland: Kindercoaching is denken vanuit de oplossing, niet vanuit het probleem!

Over Gezins- en kindercoaching Friesland

Gezins- en kindercoaching Friesland valt onder de rubriek coaching in Sneek.

De drijvende kracht achter Gezins- en kindercoaching Friesland is Marjo Andringa. Marjo is ruim 14 jaar werkzaam in het basis- en speciaal onderwijs en hier heeft zij veel ervaring opgedaan met diverse kinderen.

Ook thuis heeft Marjo ervaren hoe het is als het kind zich niet volgens 'het boekje' ontwikkeld. Marjo kreeg namelijk te maken met borstkanker en dit is voor het gezin een heftige periode geweest. Het positieve is dat Marjo haar ervaring in kan zetten om ouders en kinderen te ondersteunen en te adviseren in een voor hen heftige periode van hun leven.

Marjo heeft naast haar bevoegdheid als leerkracht in het basisonderwijs, diverse opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van coaching. Het gaat onder andere om de volgende opleidingen en trainingen:

- NLP practitioner-coach bij Beyond Change, Kids’ Skills ambassador bij Brand New Way, Kindercoachopleiding bij Civas, Training kinderen/jongeren en rouw bij Bureau Nazorg, Ik leer leren bij Tea Adema en POPtalk bij Trudy Borst.

Bij Gezins- en kindercoaching Friesland kunt u terecht voor gezinscoaching en kindercoaching bij rouw en verlies of kanker in het gezin. Daarnaast geeft Marjo diverse workshops.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Gezins- en kindercoaching Friesland? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gezins- en kindercoaching Friesland uit de rubriek coaching uit Sneek is gevestigd aan de Smidsstraat 5 Unit 5 in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 23400178.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Gezins- en kindercoaching Friesland zijn o.a. :