Expertisecentrum Stenekes in Sneek

Expertisecentrum Stenekes: Coaching voor blijvende verandering.

Over Expertisecentrum Stenekes

Expertisecentrum Stenekes valt onder de rubriek coaching in Sneek.

Expertisecentrum Stenekes is gespecialiseerd in coaching voor meiden en jonge vrouwen. Kick-jongenscoaching is onderdeel van Expertisecentrum Stenekes en is er speciaal voor jongens en jongvolwassen mannen. Tijdens het coachingstraject zal Expertisecentrum Stenekes werken vanuit de visie dat een sterk lichaamsbewustzijn en een grote dosis zelfkennis, onmisbaar zijn in het doorbreken van oude patronen en het ontwikkelen van leiderschap.

Tijdens de coaching sessies zal u centraal staan. Samen met Expertisecentrum Stenekes gaat u onderzoeken en ervaren waar u behoefte aan heeft en wat uw sterke kanten zijn zodat u uw toekomstperspectief kunt bereiken.

Expertisecentrum Stenekes biedt naast de coachingstrajecten ook een expertisetraining voor professionals aan. Dit zijn 3-daagse geaccrediteerde trainingen voor coaches, therapeuten en andere hulpverleners.

Kijkt u ook eens op de website https://www.kickjongenscoaching.nl, KICK Jongenscoaching is een onderdeel van Expertisecentrum Stenekes. Jongens en jongvolwassenen kunnen hier terecht voor coaching. Tijdens de sessies zullen de jongens experimenteren, naar buiten gaan, doen en ervaren.

KICK Jongenscoaching biedt de beste jongenscoaches aan. Deze hebben humor, zijn graag in beweging en komen in actie.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Expertisecentrum Stenekes? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Expertisecentrum Stenekes uit de rubriek coaching uit Sneek is gevestigd aan de Hegedyk 2 in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0515-227011.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Expertisecentrum Stenekes zijn o.a. :