Eagle Star Woman Medium Karin in Creil

Eagle Star Woman Medium Karin: Healing en Coaching voor iedereen

Over Eagle Star Woman Medium Karin

Eagle Star Woman Medium Karin valt onder de rubriek yoga en meditatie uit Sneek.

De drijvende kracht achter Eagle Star Woman Medium Karin is Karin Lameijer. Karin is gecertificeerd in Reiki Master, Master Magnified Healing Teacher en de Practitioner of 3e fase light healing. Door gebruik te maken van Karin haar sterk ontwikkelde intuïtie en gezond verstand kan Karin u spiritueel op de juiste manier begeleiden.

Bij Eagle Star Woman Medium Karin kunt u onder andere terecht voor:

- Access Consciousness Bars

- Huisreiniging van ongewenste Spirits

- Engelen Healing

- Healing Meditatie

Maar ook voor een Paranormale Huiskamerparty bij u thuis bent u bij Eagle Star Woman Medium Karin helemaal aan het juiste adres. Tijdens een huiskamer sessie komt Karin bij jouw thuis en verzorgt ze een mediamieke middag/avond. Tijdens deze middag/avond wordt er contact gemaakt met de spirituele wereld.

Voor meer informatie over de aangeboden diensten, een overzicht van de prijzen en de contactgegevens kan je een kijkje nemen op de website van Eagle Star Woman Medium Karin.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Eagle Star Woman Medium Karin uit de rubriek yoga en meditatie uit Sneek is gevestigd aan de Buizerdstraat 22 in Creil. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 052-7857245.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Eagle Star Woman Medium Karin zijn o.a. :