De Rijopleiding.nl in Sneek

De Rijopleiding.nl

Over De Rijopleiding.nl

De Rijopleiding.nl valt onder de rubriek rijschool uit Sneek.

Als je een rijopleiding wilt volgen dan ben je bij De Rijopleiding.nl op de goede weg! Door persoonlijke aandacht en professionele lesmethoden leer jij bij ons veilig en snel. Bij ons kunt u terecht voor rijlessen op maat waarbij je uitstekende begeleiding krijgt tijdens het auto rijden zelf en ook bij de theorie wat ook een onderdeel van de rijopleiding is. Wij leren u tijdens de rijlessen de theorie in praktijk te brengen, zodat je de regels vlekkeloos kent.

Een auto rijles duurt 60 minuten. Wij bieden u daarnaast de mogelijkheid om een keuze te maken tussen losse rijlessen of rijles pakketten. Daarnaast kunt u ook terecht voor spoedcursussen, een spoedcursus duurt sowieso 10 dagen. U treft meer informatie hierover ook aan op de website van AA-landen Autorijschool.

Voor meer informatie kunt u naar de website gaan, Wanneer u een afspraak wilt maken voor een proefles of overige vragen heeft, neem dan contact op met De Rijopleiding.nl!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Rijopleiding.nl uit de rubriek rijschool uit Sneek is gevestigd aan de Offingawiersterleane 7 in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0515-558600.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij De Rijopleiding.nl zijn o.a. :