De Jong Klassieker Taxaties in Scharnegoutum

De Jong Klassieker Taxaties uit Scharnegoutum heeft geen profiel.

Wat doet De Jong Klassieker Taxaties in Scharnegoutum

De Jong Klassieker Taxaties is een taxatie uit Sneek. Men is gevestigd aan de Legedyk 23. Het telefoonnummer van De Jong Klassieker Taxaties in Scharnegoutum is 06-53172665.

Is De Jong Klassieker Taxaties in Scharnegoutum uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Sneekonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

De Jong Klassieker Taxaties in Scharnegoutum valt onder de rubriek taxatie. Een taxatie uit Sneek levert onder andere :

Wilt u uw auto laten taxeren zodat u de juiste prijs krijgt voor uw klassieker? Dan bent u bij De Jong Klassieker Taxaties helemaal aan het juiste adres. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Matthie Vermeulen vrijdag 31 januari 2020

4 sterren

“Vakkundigheid en liefde voor klassiekers vormt overduidelijk de basis van deze taxateurs. De vriendelijke ontvangst, de aandacht voor onze inbreng, de gekwalificeerde reacties en beantwoording en ook de tijd die wordt besteed aan klant en taxatie zijn absoluut sterkte punten. Valt er dan niet te bemerken, Als dat al het geval zou zijn dan gaat dat over de waarde van in mijn geval een volledig gerestaureerde Toyota Hilux Pickup uit 1986. Eerlijk is eerlijk de investeringen lagen ruim 7000 euries hoger dan de taxatiewaarde alle uren van werken nog niet eens meegerekend. Maar als ik de de uren van plezier van het restaureren er weer aftrek kom ik toch echt heel dicht in de buurt van de taxatiewaarde. Goed gedaan meneer De Jong, dank voor uw inzet en de meer dan geweldige ontvangst. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 8.