De Dames van Akkrum / Maatjemeer.nl in Akkrum

De Dames van Akkrum / Maatjemeer.nl: Exclusieve grote maten mode.

Over De Dames van Akkrum / Maatjemeer.nl

De Dames van Akkrum / Maatjemeer.nl valt onder de rubriek webshop uit Sneek.

Kleding vinden in grote maten kan soms best een uitdaging zijn. Je wilt mooie, trendy kleding. En je kiest voor kwaliteit? Zoek niet verder, bij De Dames van Akkrum / Maatjemeer.nl ben je helemaal aan het juiste adres.

De drijvende krachten achter De Dames van Akkrum / Maatjemeer.nl zijn Ineke de Groot en Ruud van Doorn. Vanuit heel Nederland komen klanten de winkel bezoeken die je in Akkrum treft.

Bij De Dames van Akkrum / Maatjemeer.nl kun je onder andere terecht voor:

- Blazers - Jassen en Jacks - Truien en vesten - Jurken en rokken - Broeken en jeans ( 95% slaagt vanwege de zeer uitgebreide sortering in broeken)

Maar ook voor ondermode ben je bij De Dames van Akkrum / Maatjemeer.nl helemaal aan het juiste adres. Zo vindt je bij De Dames van Akkrum / Maatjemeer.nl hemdjes, slips en shorts en corrigerende kleding vanaf XL tot 4Xl.

Voor meer informatie en de contactgegevens kun je een kijkje nemen op de website van De Dames van Akkrum / Maatjemeer.nl. Of kom gezellig langs in de winkel, het assortiment is daar nog uitgebreider dan in de webshop.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Dames van Akkrum / Maatjemeer.nl uit de rubriek webshop uit Sneek is gevestigd aan de Heechein 58 in Akkrum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0566-650560.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij De Dames van Akkrum / Maatjemeer.nl zijn o.a. :