De Beddenloods in Sneek

Moderne en tijdloze boxsprings voor een lage prijs.

Over De Beddenloods

De Beddenloods valt onder de rubriek bedden in Sneek.

Dhr. T. Schutz is de drijvende kracht achter De Beddenloods.

Bij De Beddenloods helpen ze je graag met de zoektocht naar een boxspring. Als je moeilijk een keuze kunt maken of je hebt nog vragen, dan helpt De Beddenloods je. Ze denken graag met je mee.

Bij De Beddenloods vind je een grote collectie boxsprings, toppers, hockers en dekbedden. De kosten zijn laag bij De Beddenloods door dat ze geen groot pand bezitten en weinig personeel in dienst hebben. Daardoor kan De Beddenloods scherpe prijzen aanbieden op de boxsprings en andere producten die ze aanbieden.

Daarnaast monteren ze uw boxspring graag voor je in elkaar, in uw slaapkamer. Het fijne daarvan is u heeft er zelf geen werk aan en het afval gaat weer mee retour. Dit alles voor een kleine meerprijs.

De voordelen van De Beddenloods:

- De modernste boxspring voor de laagste prijs

- Betaal bij aflevering

- Snelle levering door heel Nederland

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de site van De Beddenloods. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Beddenloods uit de rubriek bedden uit Sneek is gevestigd aan de Klompenmakersstraat 20B in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51912210.

Diensten en producten voor bedden

Trefwoorden die horen bij De Beddenloods zijn o.a. :