BegeleidingBij.nl De Jong & Zijlstra in HARICH

BegeleidingBij.nl De Jong & Zijlstra uit HARICH heeft geen profiel.

Wat doet BegeleidingBij.nl De Jong & Zijlstra in HARICH

BegeleidingBij.nl De Jong & Zijlstra is een coaching uit Sneek. Men is gevestigd aan de Van der Feltzstraat 11. Het telefoonnummer van BegeleidingBij.nl De Jong & Zijlstra in HARICH is 0657567266.

Is BegeleidingBij.nl De Jong & Zijlstra in HARICH uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Sneekonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

BegeleidingBij.nl De Jong & Zijlstra in HARICH valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Sneek levert onder andere :

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Wij zijn een praktijk met twee therapeuten: Boukje de Jong en Judit Zijlstra. We bieden zowel individuele begeleiding als relatie- en gezinstherapie. Ook kun je bij ons terecht voor individuele coachtrajecten en trainingen, zowel als werknemer en als werkgever. We werken vanuit de visie dat ieder mens aandacht nodig heeft. BegeleidingBij.nl biedt aandacht die bij jou past. Samen met jou kijken wij naar jouw hulpvraag. In onze praktijk kunt je o.a. rekenen op individuele, bijzondere, actieve en intensieve begeleiding. De combinatie van begeleidingsstijlen maakt ons uniek. Je kunt meer lezen over onze werkwijze op onze site. Zelf kun je kiezen met wie van ons je een afspraak wilt maken. Iedere therapie- en of coachvraag start met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek onderzoek jij samen met één van ons of je bij ons aan het juiste adres bent. Er wordt samen gekeken naar mogelijke punten van aandacht. De duur van de therapie en/of coaching is onder andere afhankelijk van motivatie, investering, voorwerk en aard van je vraag. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching