Aansprekend verhaal in Sneek

Aansprekend verhaal is een adviesbureau die gevestigd zit in Sneek.

Over Aansprekend verhaal

Aansprekend verhaal valt onder de rubriek adviesbureau in Sneek.

Aansprekend verhaal is een adviesbureau die gevestigd zit in Sneek.

Mijn naam is Nelleke van Wendel de Joode, communicatieadviseur met een journalistieke achtergrond. Mijn doel is het echte gezicht van bedrijven te laten zien. In deze tijd vol verandering is een aansprekend verhaal voor organisaties heel goed inzetbaar. Daarom schrijf ik verhalen voor organisaties waaraan medewerkers en klanten zich kunnen verbinden.

Daarmee groeit de kracht van uw boodschap enorm, want het zijn de mensen die een organisatie bijzonder maken. Met als resultaat: betrokken en productieve medewerkers, meer klanten, een grotere naamsbekendheid, een hogere omzet of gestegen belangstelling voor uw dienst én een sterke bedrijfsreputatie. Een persoonlijk verhaal vanuit de praktijk geeft context aan de feiten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Maak een afspraak voor een verkennend gesprek.

Mijn ervaring is dat bedrijven over het algemeen heel feitelijk communiceren. Dat is jammer, want feiten blijven nu eenmaal minder hangen dan persoonlijke verhalen. Daarom geloof ik in de kracht van storytelling met echte verhalen, van de mensen uit de organisatie.

Voor meer informatie over Aansprekend verhaal ga dan naar hun website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Aansprekend verhaal uit de rubriek adviesbureau uit Sneek is gevestigd aan de Parelmoervlinder 10 in Sneek. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-34762736.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Aansprekend verhaal zijn o.a. :