Aandacht voor Verlies en Rouw in Oppenhuizen

Aandacht voor Verlies en Rouw uit Oppenhuizen heeft geen profiel.

Wat doet Aandacht voor Verlies en Rouw in Oppenhuizen

Aandacht voor Verlies en Rouw is een coaching uit Sneek. Men is gevestigd aan de Douwestrjitte 17. Het telefoonnummer van Aandacht voor Verlies en Rouw in Oppenhuizen is 06-21284353.

Is Aandacht voor Verlies en Rouw in Oppenhuizen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Sneekonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Aandacht voor Verlies en Rouw in Oppenhuizen valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Sneek levert onder andere :

Een rouwproces is een persoonlijk en voor iedereen verschillend traject. Bij de praktijk voor Aandacht voor Verlies en Rouw wil ik u graag helpen door aandacht aan je verdriet te geven, alleen dan kunt u verder. Wanneer verdriet niet erkend wordt, kan het op de meest onverwachte momenten ineens weer opduiken. Maar juist wanneer verdriet er mag zijn en aandacht en erkenning krijgt kan het lichter worden zodat je beter in staat bent om dit met je mee te dragen. Mijn werkwijze is afgestemd op jouw persoonlijke situatie, achtergrond, leeftijd en interesses. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching