Aandacht voor Verlies en Rouw in Oppenhuizen

Aandacht voor Verlies en Rouw uit Oppenhuizen heeft geen profiel.

Wat doet Aandacht voor Verlies en Rouw in Oppenhuizen

Aandacht voor Verlies en Rouw is een coaching uit Sneek. Men is gevestigd aan de Douwestrjitte 17. Het telefoonnummer van Aandacht voor Verlies en Rouw in Oppenhuizen is 06-21284353.

Is Aandacht voor Verlies en Rouw in Oppenhuizen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Sneekonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Aandacht voor Verlies en Rouw in Oppenhuizen valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Sneek levert onder andere :

Een rouwproces is een persoonlijk en voor iedereen verschillend traject. Bij de praktijk voor Aandacht voor Verlies en Rouw wil ik u graag helpen door aandacht aan je verdriet te geven, alleen dan kunt u verder. Wanneer verdriet niet erkend wordt, kan het op de meest onverwachte momenten ineens weer opduiken. Maar juist wanneer verdriet er mag zijn en aandacht en erkenning krijgt kan het lichter worden zodat je beter in staat bent om dit met je mee te dragen. Mijn werkwijze is afgestemd op jouw persoonlijke situatie, achtergrond, leeftijd en interesses. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Gezins- en kindercoaching Friesland

  Gezins- en kindercoaching Friesland: Kindercoaching is denken vanuit de oplossing, niet vanuit het p. Trefwoorden van Gezins- en kindercoaching Friesland : gezinscoaching, gezinscoach, familiecoaching, familiecoach, kindercoach, kindercoaching, coaching bij kanker in het gezin, rouwcoaching, verliescoaching, verliesbegeleiding, .

  tel. 06 23400178, Smidsstraat 5 Unit 5, 8601WB in Sneek

  Meer over Gezins- en kindercoaching Friesland contact website

 • inzicht.organisatie

  Organiseren is mensenwerk!. Trefwoorden van inzicht.organisatie : it hulp, ict hulp, it ondersteuning, ict ondersteuning, organisatie hulp, it bedrijfshulp, ict bedrijfsbhulp, beheersmethodiek ITIL, .

  tel. 06-40664222, Master Keulenstraat 3, 8603EL in Sneek

  Meer over inzicht.organisatie contact website

 • MARA Bezielende Communicatie

  In balans, in je eigen energie, in rust, vrij van angst. Met (quantum) healing, training en coachin. Trefwoorden van MARA Bezielende Communicatie : Krachtige combinatie van coaching, quantum healing, healende communicatie, stap zetten in je persoonlijke ontwikkeling, healend coachen, jezelf herontdekken met healend coachen, .

  tel. 06-22953793, Doarpsstrjitte 51a, 9021CK in Easterwierrum

  Meer over MARA Bezielende Communicatie contact website

 • Weight & Shape

  Weight & Shape: Voedings- & bewegingsadvies.. Trefwoorden van Weight & Shape : Lifestylecoach, voedingsadviseur, gewichtscoaching, gewichtscoach, personal coaching, nordic walking, aerobic lessen, stress counseling, personal sport trainer, .

  tel. 0515-569891, Ekers-Ein 13, 8773KX in Folsgare

  Meer over Weight & Shape contact website